søndag 29. januar 2012

Bli litt bedre kjent med oss!

Me e ein akkurat passe stor familie, 2 voksne og 2 barn.
Husmor på straks 25, husfar blir 28, og de herlige tvillingjentene våre som akkurat fylte 2 år! Det e jo klart at hverdagen vår dreier seg mest om de, det e utrolig moro og rørende å få oppleve å være foreldre te disse to jentene, føler meg skikkelig heldig som har fått tvillinger! Fasinerede å se utviklinga deiers og hvor fort det går, så fort de lærer! Hver alder har jo sin sjarm, men 2 åringer e heilt herlig! Alle ord og uttrykk de kommer med, og så stolte de blir selv av å mestre ting! Det må bare oppleves!

Høsten 2010 kjøpte me hus på Ulvekula i Drangedal. Sentralt og lettvint, ikkje minst bur me nære familie og venner, Så her trivas me veldig godt.
 Litt opppussingsprosjekter blir det jo på et 70-talls hus, men det e jo bare moro når huset e i såpass stand at det ikkje haster. Akkurat nå holder husfar til nede i kjelleren, med trapperommet, vaskerommet har me au starta på, gleder meg te det blir ferdig, så me kan starte på kjellerstua :)

Hagen vår e au ganske stor, eller det e mykje plen. Me e litt usikre og litt uenige om hvordan me ska "utforme" den. Hen me ska ha hekk, veranda, ton med parkering, gjerde.. ja, ingenting e egentlig bestemt.. men så har me jo resten av vinteren og litt av våren før snøen e smelta på å bestemme oss for hen me ska starte :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du titter innom! Og tusen takk for koselige kommentarer og tilbakemeldinger :))