lørdag 21. januar 2012

Yearbook

Aller først må eg jo starte med å bemerke all denna SNØEN som har kommet iløpet av dagen idag.. Har nemlig vært på arbeid, og det e ikkje bare bare å komme fram te alle pasienter av heimesjukepleien på ubrøyta veier. Måtte stoppe for hver halvannen km me kjørte for å dunke av snøen på vindusviskerne, kjørte midt i veien (så sant det ikkje kom bil) for å ikkje ta feil av vei og grøft, stampa i snø opp te knærne for å komme inn te de gamle trengende, mens jobben ble gjort der smelta snøen, ut igjen å stampe i snø, for så å inn i bilen, snøen smelta, og våtere blei en.. jaja, me fekk hvertfall gjort jobben vår :) Og litt snø har me jo egentlig savna, Men måtte den komme mens EG va på arbeid?? :)

E jo veldig kos med snø au da, bare den får lagt seg skikkelig på veiane så det e maulig å komme ut av tonet uten at husmannen står oppgitt og rister på hue i vinduet mens ein annen ruser, slurrer, rygger og slurrer i 20 min for å endelig å komme seg ut på veiane. (Banna godt inni bilen då ja, men SKULLE klare det sjøl au)


"litj Harda" og "Erna Dasse" sin første "nømann". Va stolte av den :)


Etter arbeid blei det ikkje tid te stort med ungane, de va gørr slitne etter ein dag med leik hos tantene og Bestemor, så det va visst veldig godt å få lagt hue på puta ikveld.
Men mor og far har hatt ein skikkelig heilaften. Mor har ligge på sofaen mens far har stella mat. Kunne blitt ein god vane det, men tør ikkje vere for optimistisk :P


Her kan dikkan se å me gjør ein laurdagskveld:Nei da, me har ikkje gifta oss, men me har bruka heile laurdags kvelden på yearbookyourself.com.. hehe.. uutrolig moro!

Fleire blinkskudd:

Straks natta her i gården, opp og på arbeid igjen imårå tili!

Good helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du titter innom! Og tusen takk for koselige kommentarer og tilbakemeldinger :))