onsdag 1. februar 2012

Bleiekrig!!


Dikkan som hadde bleie-unger i 2010 husker kanskje den store bleiekrigen som var mellom butikkkjedene? Det va jo nesten så de GA bort bleier! Kiwi kjørte halvpris på bleiepakka og hver andre pk gratis på slutten!!)
 Dette benytta hvertfall me oss av, Kiwi var vel kanskje den butikken som va billigast, hvertfall på "Libero" bleier? Det va hvertfall der me handla.. Eller, me har jo ikkje Kiwi-butikk i nærheten, men me hamstra inn de gangene me va i byen, innafor hos Mamma eller rett og slett når me va forbi ein Kiwi-butikk.
 Men, de som ska ha største æra for at me har hatt så stort et bleielager e min kjære Mamma, Svein Arild og onkelen min Arnfinn. De har Kiwi-butikk i nærheten, og har handla MAAASSE for oss, va ikkje bare å handle mengder på ein gang heller, va vel maks 6 pk pr kunde eller nokke! Så TUSEN TAKK!!! :)

Det eg ville fram te va altså, IGÅR(!!!) gjekk me tom for de bleiepakkene me hadde hamstra nede i boden! Bleiekrigen va vel over nyttårsaften 2010-2011, så me har hatt "gratis" bleier i godt over 1 år!Det vil nok merkas på mnd budsjettet (som me ikkje fører!!) at me nå må kjøpe et par bleiepakker i veka. Det e neimen ikkje billig. Går liksom litt bleier te 2 stk au da.. Særlig nå de siste vekene som tuppene har begynt å bytte bleie sjøl.. ;)
 Men det me kommer te å slite mest med e jo faktisk å hugse på å KJØPE bleier! Nå har me i over 1 år bare gått ned i boden og henta når det har vært tomt på badet. Så det blir ein liten omstilling :P Nå går eg egentlig å håper på ein ny bleiekrig, hehe..
 Jentene blei jo 2 år forrige mnd, så håper jo litt på at de ikkje kommer te å bruke bleier så mykje lengre enn fram te sommeren, men det får me ta når de e klare! :)


E det fleir enn oss som hamstra bleier i 2010??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du titter innom! Og tusen takk for koselige kommentarer og tilbakemeldinger :))