lørdag 25. februar 2012

Dagen igår..

Igår hadde me ein utrolig fin dag her i huset! Såklart har me jamt over veldig fine dager, men igår va det ein sånn dag som en bare tenker at "så utrolig heldig eg e". Små søstrene mine har hatt vinterferie denna veka, så då når mammaen skulle på jobb igår kom de ned te oss! Heldig for oss at de vil det, for Erna og Harda EEELSKER å være med tantene sine, og så lenge de e her, då e alt grett på ein måte :)

Me hadde egentlig tenkt å ut ein tur, men her va det jo nærmest storm igår, så me holdt oss mest inne.. Va ein tur på butikken for å handle inn te å bake kake, og utom statoil og spyla bilen (veldig godt å få gjort, nemlig ikkje ofte det skjer her i gården;).Og mens kaka stod i ømmen satte me på "Knærten i knipe", åt is, måla og tegna :)
Når kaka va ferdig kom tante Lene og fetter "Magnuus", ungane storkosa seg sammen, og i hverandres nærvær! Så moro å se at de blir større og den kontakten de begynner å få med hverandre!

Onkel "Hohan" kom med toget i ettermiddag au, så me kosa oss med ein sein medda sammen føre det var tid for å kvelde for de slitne små. Håper det ikkje blir lenge te neste gang! For detta va koselig! :)Då gjestene va rest og ungane i seng fekk visst kroppen tid te å kjenne etter åssen det stod te, for etter det har eg ligge rett ut! Va vel litt for optimist som virkelig trudde influensaen skulle hoppe over meg i år.. som om den har gjort det før liksom.. :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du titter innom! Og tusen takk for koselige kommentarer og tilbakemeldinger :))